Thursday, December 13, 2018

ဂ်ဳးျမစ္သုပ္


ပါဝင္ပစၥည္း

********

ဂ်ဳးျမစ္ - ၃စည္း

မန္က်ည္းမွည့္ - အနည္းငယ္

နႏြင္း - အနည္းငယ္

ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္ - နွစ္ဇြန္း စားပြဲဇြန္း

ခရမ္းခ်ဥ္သီးခ်က္ - သံုးဇြန္း

ဆား - အနည္းငယ္

ဟင္းခပ္မႈန္႔ - အနည္းငယ္

ငရုပ္သီးေထာင္းေၾကာ္ - အနည္းငယ္

ေျမပဲေထာင္း - ၂ဇြန္း

ႏွမ္းေထာင္း - တစ္ဇြန္း

ၾကက္သြန္နီေၾကာ္ - ၂ဇြန္း

ၾကက္သြန္ - တလံုး (optional)

နံနံပင္ -အနည္းငယ္

ျပင္ဆင္ျပဳလုပ္ပံု

***********

1.ဂ်ဴးျမစ္ကိုေရေဆးသန္႔စင္ၿပီးလက္ႏွစ္ဆစ္ခန္႔ဆီျဖတ္ကာနႏြင္းႏွင့္မန္က်ည္းမွည့္ထည့္ၿပီးျပဳတ္ေပးပါ။

2.ျပဳတ္ၿပီးဆယ္ယူကာေရစစ္ထားပါ။

3.ၿပီးလ်ွင္ပါဝင္ေသာပစၥည္းအားလံုးထည့္ၿပီးနယ္ကာအရသာအေပါ့အငန္ျမည္းၿပီးတည္ခင္းသံုးေဆာင္နိုင္ပါၿပီ။

..................

Sofia

No comments:

Post a Comment