ပါဝင္ပစၥည္း
********
ဂ်ဳးျမစ္ - ၃စည္း
မန္က်ည္းမွည့္ - အနည္းငယ္
နႏြင္း - အနည္းငယ္
ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္ - နွစ္ဇြန္း စားပြဲဇြန္း
ခရမ္းခ်ဥ္သီးခ်က္ - သံုးဇြန္း
ဆား - အနည္းငယ္
ဟင္းခပ္မႈန္႔ - အနည္းငယ္
ငရုပ္သီးေထာင္းေၾကာ္ - အနည္းငယ္
ေျမပဲေထာင္း - ၂ဇြန္း
ႏွမ္းေထာင္း - တစ္ဇြန္း
ၾကက္သြန္နီေၾကာ္ - ၂ဇြန္း
ၾကက္သြန္ - တလံုး (optional)
နံနံပင္ -အနည္းငယ္
ျပင္ဆင္ျပဳလုပ္ပံု
***********
1.ဂ်ဴးျမစ္ကိုေရေဆးသန္႔စင္ၿပီးလက္ႏွစ္ဆစ္ခန္႔ဆီျဖတ္ကာနႏြင္းႏွင့္မန္က်ည္းမွည့္ထည့္ၿပီးျပဳတ္ေပးပါ။
2.ျပဳတ္ၿပီးဆယ္ယူကာေရစစ္ထားပါ။
3.ၿပီးလ်ွင္ပါဝင္ေသာပစၥည္းအားလံုးထည့္ၿပီးနယ္ကာအရသာအေပါ့အငန္ျမည္းၿပီးတည္ခင္းသံုးေဆာင္နိုင္ပါၿပီ။
..................
Sofia
No comments:
Post a Comment