ထမင္းၿဖဴ.......................အနည္းငယ္
ငရုတ္ပြအနီေရာင္............၁ လုံး
ငရုတ္ပြအစိမ္းေရာင္.........၁လုံး
ေၿပာင္းဖူးၿပဳတ္အေစ့ေၿခြ.....၃ ဇြန္း
ဥနီ..............................၁/၂ လုံး
ဘိုစားပဲ........................၅ ေတာင့္
စပ်စ္ေၿခာက္...................၃ ဇြန္း
သီဟိုဠ္ေစ့......................၂ ဇြန္း
သစ္ၾကားသီး..................၃ လုံး
ၾကက္သြန္နီ....................၁ လုံး
ၾကက္သြန္ၿမိတ္...............၃ ပင္
ထမင္းျဖဴ ကိုအေအးခံထားပါ။
ဘိုစားပဲ ၊ ဥနီ ၊ ေျပာင္းဖူး တို႔ကိုလိုအပ္သလို
လွီးျဖတ္ၿပီးေရေႏြးေဖ်ာအေအးခံထားပါ။
သစ္ၾကားေစ့ ၊ သီဟိုဠ္ေစ့ တိုကိုခပ္ၾကမ္းၾကမ္းေျခထားပါ။
ပန္းင႐ုတ္ပြ၊ ၾကက္သြန္နီတို႔ကို ဘိုစားပဲအရြယ္ကဲ့သို႔ အတုံးငယ္ေလးမ်ားလွီးျဖတ္ထားပါ။
ၾကက္သြန္ၿမိတ္ကိုပါးပါးလွီးထားပါ။
ပဲငံၿပာရည္ေဆာ့စ္ရည္အတြက္
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ပဲဆီ............................၁/၂ ခြက္
နွမ္းဆီ.........................၁ ဇြန္း
ပဲငံၿပာရည္အၾကည္.......၂ ဇြန္း
သံပုရာရည္..................၁ဇြန္း
သၾကား......................၂ ဇြန္း
ၾကက္သြန္ၿဖဴ.............၂ တက္( ႏုပ္ႏုပ္စင္း)
ခ်င္းေသးေသး............၁ တက္( ႏုပ္ႏုပ္စင္း)
ေဆာ့စ္ရည္အတြက္ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ားအားလုံးကိုေရာေမႊပါ။
ထမင္းသုပ္မယ္ဆိုရင္ဇလုံခပ္ၾကီးၾကီးတစ္လုံးမွာပါ၀င္ပစၥည္းအားလုံးေရာထည့္ကာပဲငံၿပာရည္ေဆာ့စ္ရည္ေလးေလာင္းထည့္ကာေရာေမႊေပးလိုက္ရုံပါပဲ။
Crd ဟင္းခ်က္နည္းမ်ား
No comments:
Post a Comment