ၾကက္ေပါင္၂ေခ်ာင္းကို
ဆား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႔ႏွင့္ စပါးလင္သို႔မဟုတ္ဂ်င္း
႐ိုက္ျပားထည့္၍ က်က္သည္အထိျပဳတ္ပါ။
ၿပီးရင္အေအးခံ၍ အသားမ်ားကို မႊာထားပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ င႐ုတ္သီးစိမ္းအနည္းငယ္ကိုေလွာ္ပါ။
ငပိစိမ္းစားလက္တဆစ္စာကို မီးကင္၍
င႐ုတ္သီးစိမ္း၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ တို႔ျဖင့္ေရာေထာင္းပါ။
ၾကက္သြန္နီ၊ နံနံပင္လွီးထားပါ။
ၾကက္သားမြထဲသို႔ ငပိင႐ုတ္သီးေထာင္း၊
ၾကက္သြန္နီ၊နံနံပင္၊ ငံျပာရည္၊ အခ်ိဴ မႈန္႔၊
သံပုရာရည္ညႇစ္ထည့္၍ သုပ္ပါ။
ကြၽန္မကေတာ့ ရႊဲရႊဲေလးျဖစ္ေအာင္
ဆီစိမ္းနည္းနည္းထည့္ပါတယ္။
Mogok Thu
No comments:
Post a Comment